Arturia presets done as Logic settings?

Which Computer? Hard drive? Audio interface? Mic? Preamp? 3rd party plug-in? + Production techniques

Arturia presets done as Logic settings?

Postby vpunk » Fri Mar 23, 2012 9:17 pm

Hi Gang - Just wondering if anyone has any of the Arturia synth presets available as Logiv settings? There's a "sound map" that's available but I've found it rather cumbersome. Any one have any thoughts on the matter? Or know where I can get them? I just tried the Arturia site and didn't see anything there.



Thanks!
Logic 9.1, MOTU 828 MK2, Quad Core something something something or other. . .Battery 3, V-Station, Waldorf Plugins. Outboard gear, pedals . . . . coffee mugs, coffee machine, comfy chair etc. . .
User avatar
vpunk
 
Posts: 453
Joined: Tue Jul 18, 2006 2:35 pm

Re: Arturia presets done as Logic settings?

Postby lyford » Fri Jun 15, 2012 6:26 pm

I just got the Oberheim and 2600... thinking of trying this! Not sure how to do this and the Arturia site isn't the most helpful. :shock:
I can't even find a list of presets as text anywhere!
MacPro Quad-Core Intel Xeon 2.66 GHz | 14 GB RAM | Mac OS 10.6.8 | Logic 9.1.8 32 Bit | MoTU 2408mkII | Tascam FW-1884 |
Atari ST 16 MHz | 4 MB | Logic Notator 2 | Dr. T's KCS Omega | ADAP SoundRack | Arturia V-Collection | SampleTank | Pluggo!
User avatar
lyford
 
Posts: 19
Joined: Sun Jun 11, 2006 2:55 pm
Location: San Diego, CA


Return to Music Production Techniques and Gear

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests