How do I use Reason ReFill "Abbey Road Keyboards"

Which Computer? Hard drive? Audio interface? Mic? Preamp? 3rd party plug-in? + Production techniques

How do I use Reason ReFill "Abbey Road Keyboards"

Postby britta » Tue Jun 01, 2010 12:50 pm

I searched for some info on this but didn't find anything more recent than 2007.
I'm using Logic 9.

Thanks,

Britta
User avatar
britta
 
Posts: 56
Joined: Fri Sep 15, 2006 11:45 am
Location: Los Angeles, CA

 

Postby s0niccurve » Tue Jun 01, 2010 3:07 pm

:oops:
well unfortunately that is for a completely different software.
that is a "sound pack" for a program called Reason which is made by Propellerheads, so it will be of no use to use unless you own a copy of Reason.

If you do however own a copy of Reason and you want to use the refill with Logic, you will have to like the programs using "Rewire" a Propellerheads invention.

Here is a link to their website: http://www.propellerheads.se/
Mac Pro 8-Core 3.0GHz, 6GB RAM | Macbook Pro Core i5 2.4GHz, 4GB RAM | OS X 10.6.8 | Logic Pro 9.1.7 | RME Fireface 800
User avatar
s0niccurve
 
Posts: 349
Joined: Mon Apr 02, 2007 4:51 am
Location: U.K.


Return to Music Production Techniques and Gear

Who is online

Users browsing this forum: Puddintown and 4 guests