A technical support community for Apple Logic Pro users.

Search found 15 matches

by saad
Tue Jun 12, 2007 6:42 am
Forum: Logic Pro
Topic: Logic Arpeggiator not rendering
Replies: 7
Views: 1865

 

Ok, could i somehow make it so that the output from the arpeggiator goes to another track. so, I;ve got my arpeggiator going to my synth, could i send the arpeggiated out to another track so i could do an offline bounce?
by saad
Tue Jun 12, 2007 3:57 am
Forum: Logic Pro
Topic: Logic Arpeggiator not rendering
Replies: 7
Views: 1865

 

Oh really? Thats a bit naff...oh well then, if thats the only way
by saad
Tue Jun 12, 2007 3:24 am
Forum: Logic Pro
Topic: Logic Arpeggiator not rendering
Replies: 7
Views: 1865

 

offline? thats the standar way yes, which is faster than real time?
by saad
Tue Jun 12, 2007 2:57 am
Forum: Logic Pro
Topic: Logic Arpeggiator not rendering
Replies: 7
Views: 1865

Logic Arpeggiator not rendering

Hi there I added an arpeggiator in the environment, then ran its cable from to the audio instrument channel that I wanter to arpeggiate. I then dragged the arpeggiator onto the audio instrument channel in the arrange window, and then the chord i had there were arpeggiated. ALl good. However, wheneve...
by saad
Wed Jan 10, 2007 5:41 pm
Forum: Logic Pro
Topic: Regions not lining up/snapping to bar
Replies: 12
Views: 3058

 

oh oh, your right! I'll be more careful
by saad
Wed Jan 10, 2007 5:18 pm
Forum: Logic Pro
Topic: Regions not lining up/snapping to bar
Replies: 12
Views: 3058

 

haha your porb right, What coud I be doign weong to move it by such a fraction?
by saad
Wed Jan 10, 2007 5:11 pm
Forum: Logic Pro
Topic: Regions not lining up/snapping to bar
Replies: 12
Views: 3058

 

Also, for my kick ans anre drum pattern ,whic was porgrammed, when i zoom in fully, the note does not start exactly on the beat, and I have to quantise it 1/16
by saad
Wed Jan 10, 2007 5:09 pm
Forum: Logic Pro
Topic: Regions not lining up/snapping to bar
Replies: 12
Views: 3058

 

I created them using the pencil, for some of them i hit record, recorded some MIDI notes, then I reszied it. When I Start the project, earl on eveyrthing is fine, and at some stage, everythign just goes haywire.
by saad
Wed Jan 10, 2007 3:51 pm
Forum: Logic Pro
Topic: Regions not lining up/snapping to bar
Replies: 12
Views: 3058

Regions not lining up/snapping to bar

hI THERE For some reason, after wokrign on a project for a whiel, i notice somehtign is wrong, so ilook at some regions, an i notice that they are not exactly onth bar but are a tiny bit too big or small, or dont start exactly on the bar marker. In order to fix this, i have zoom into the maximum lev...
by saad
Sun Dec 17, 2006 5:59 pm
Forum: Logic Pro
Topic: Cant use my control surface and MIDI keyboard at same time
Replies: 5
Views: 1182

 

yep now worries.

here you go, thanks in advance! I'm a Logic newbie, just finihsed my first song in it so yeah

http://download.yousendit.com/B51E556967C0B4BE
by saad
Sun Dec 17, 2006 5:08 pm
Forum: Logic Pro
Topic: Cant use my control surface and MIDI keyboard at same time
Replies: 5
Views: 1182

 

yeha i guess they are, but not sure hot to change or anything.
by saad
Sat Dec 16, 2006 12:01 am
Forum: Logic Pro
Topic: Cant use my control surface and MIDI keyboard at same time
Replies: 5
Views: 1182

Cant use my control surface and MIDI keyboard at same time

Hi again. Ive just got a UC 33e, and i loaded up the logic preset file it came with, and it all works well, i can control lots of parameters. But now, my M Audio Radium doesnt work, ie some notes work, but not others, if i press a key, it mutes the track and so on. I think They are both sending the ...
by saad
Sat Dec 09, 2006 1:32 am
Forum: Logic Pro
Topic: using ableton Live instruments in Logic Pro via rewire
Replies: 2
Views: 854

 

thankyou!!!

:D
by saad
Fri Dec 08, 2006 9:53 pm
Forum: Logic Pro
Topic: using ableton Live instruments in Logic Pro via rewire
Replies: 2
Views: 854

using ableton Live instruments in Logic Pro via rewire

Logic manual is far too complicated! I've got the two rewired together. I have a MIDI channel in Live, and I load up a piano from the essential instruments collections. I press the MIDI arm/record button on the track, and if i hit a key on my midi keyboards, i hear it, all good. But I cant record a ...
by saad
Sun Nov 19, 2006 6:23 am
Forum: Patches, Plug-In & Channel Strip Settings
Topic: Ultrabeat Sample Player (now w/velocity)
Replies: 104
Views: 81112

 

thanks this is relaly cool. But, the note cuts prematurely, unless i hold the ky down/have a long note in sequencer window. How do i fix this? I tried turning off sustain and then increasing decay of envelope 4 to max, but this just makes it osund worse. Isnt there a normal one shot mode? Its annoyi...