A technical support community for Apple Logic Pro users.

 
User avatar
tenorman
Topic Author
Posts: 18
Joined: Wed Feb 21, 2007 7:30 am
Location: Oshkosh, WI

Assigning Channel Controls

Sun Jan 23, 2011 1:20 pm

I'm trying to assign channel controls in the Controller Assignment window. I click Learn Mode then click Channel 1's volume fader and when I move the fader on my keyboard it controls Channel 3's volume fader. Everything is offset by 2 Channel strips.

Any help?

Thanks!
 
User avatar
shivermetimbers
Posts: 8950
Joined: Sun Jan 07, 2007 7:22 pm
Location: Parts UnKnown

Re: Assigning Channel Controls

Sun Jan 23, 2011 1:31 pm

tenorman wrote:
I'm trying to assign channel controls in the Controller Assignment window. I click Learn Mode then click Channel 1's volume fader and when I move the fader on my keyboard it controls Channel 3's volume fader. Everything is offset by 2 Channel strips.

Any help?

Thanks!


Get rid of the other 2 channel strips.

http://www.logicprohelp.com/viewtopic.php?t=29410
Logic Pro X 10.4.7 Mac mini (Late 2012) on Mojave.