A technical support community for Apple Logic Pro users.

 
User avatar
skijumptoes
Topic Author
Posts: 1970
Joined: Wed Jul 15, 2009 3:09 pm

Forum error - anyone else?

Fri Jan 15, 2021 12:37 am

My default bookmark for this forum links to:-
search.php?search_id=egosearch

(Which is "Your posts" from the menu)

But in the past few days it's been showing a SQL error when i go through that link. Does it work for anyone else?
Cheers
 
User avatar
fuzzfilth
Posts: 4919
Joined: Mon Aug 03, 2009 2:31 am
Location: Germany

Re: Forum error - anyone else?

Fri Jan 15, 2021 1:02 am

It means the forum software is sick and tired of giving you validation on every click. We love you dearly anyway so there's no need to verify that constantly. :mrgreen:
Christian Obermaier
Contact me for private Logic Consulting, Training, Troubleshooting via Skype, Zoom or Teamviewer

1 x MacPro 6core 2010 24Gb RAM
2 x MacBookPro i7 2012 16Gb RAM
OSX.14.6. Mojave, Logic X.5.1
 
User avatar
David Nahmani
Site Admin
Posts: 85197
Joined: Sat Mar 05, 2005 12:16 am
Contact:

Re: Forum error - anyone else?

Sun Jan 24, 2021 8:23 am

@fuzzfilth :lol:

Seriously though, can you tell me which exact SQL error you're getting? I've been getting a few errors here too the past few days. I'll inquire. But the exact error message will help. Thanks!
David Nahmani
• My Logic Pro X 10.5 book (Apple Pro Training Series)
Contact me for Private Lessons
Logic Pro X 10.6.1
MacBook Air 1.3 GHz i5 — MacOS X 11.0.1 — 4 GB RAM
iMac 3.2 GHz Quad Core i5 — MacOS X 10.15.4 — 8 GB RAM
 
User avatar
skijumptoes
Topic Author
Posts: 1970
Joined: Wed Jul 15, 2009 3:09 pm

Re: Forum error - anyone else?

Mon Jan 25, 2021 1:51 am

Sorry mate, but i didn't record the error - plus it fixed some time last week, i can click the 'Your posts' button and its fine now.

I did notice that the day it cleared up that i had been logged out of the forum (Normally the bookmark opens and i'm logged in). But it wouldn't take my password, so i changed PW, logged in, and it's been fine since.
 
User avatar
David Nahmani
Site Admin
Posts: 85197
Joined: Sat Mar 05, 2005 12:16 am
Contact:

Re: Forum error - anyone else?

Mon Jan 25, 2021 3:59 am

Ok good to hear, thanks for letting me know. Definitely post here if you get an error again so that I can track it. Thanks!
David Nahmani
• My Logic Pro X 10.5 book (Apple Pro Training Series)
Contact me for Private Lessons
Logic Pro X 10.6.1
MacBook Air 1.3 GHz i5 — MacOS X 11.0.1 — 4 GB RAM
iMac 3.2 GHz Quad Core i5 — MacOS X 10.15.4 — 8 GB RAM