A technical support community for Apple Logic Pro users.

 
RandyMc2
Topic Author
Posts: 11
Joined: Sat Feb 13, 2016 5:05 am

Connecting Imac and Presonus Quantum

Sat Oct 24, 2020 4:15 pm

I'm having trouble getting my Imac and Presonus Quantum to connect, My macOS 10.13.6 any help will be appreciated.
 
User avatar
Atlas007
Posts: 9295
Joined: Mon Dec 14, 2009 11:58 pm
Location: Montreal

Re: Connecting Imac and Presonus Quantum

Sat Oct 24, 2020 10:54 pm

Did you install the proper drivers?
LogicPro 10.6 ( & 9.1.8),MainStage3.5
MBPro 17", Core2Duo, 8G, OSX 10.12.6
MacPro, Xeon 6Cores, 64GB, OSX 10.15.7
ULN8, MOTU MIDI TP-AV, C4, MCU Pro, KorgNano, Novation SLMkII
AAS, NI, Celemony, Spectrasonics, Korg, etc...
PC, iPad3(V-Control & LogicRemote), AtariST(Notator SL), Several vintage gear
 
RandyMc2
Topic Author
Posts: 11
Joined: Sat Feb 13, 2016 5:05 am

Re: Connecting Imac and Presonus Quantum

Mon Oct 26, 2020 5:53 pm

Yes
 
User avatar
David Nahmani
Site Admin
Posts: 80693
Joined: Sat Mar 05, 2005 12:16 am
Contact:

Re: Connecting Imac and Presonus Quantum

Mon Nov 02, 2020 11:46 pm

So does the Presonus appear in your Audio MIDI Setup, or as a choice of either input or output device in Logic's audio preferences? If it doesn't, that means something is wrong with the driver or it's not compatible with your version of MacOS. You should check the Presonus website to see if there's a more recent driver, or contact them for tech support help on why the driver you installed isn't recognized.
David Nahmani
• My Logic Pro X 10.5 book (Apple Pro Training Series)
Contact me for Private Lessons
Logic Pro X 10.6
MacBook Air 1.3 GHz i5 — MacOS X 10.15.1 — 4 GB RAM
iMac 3.2 GHz Quad Core i5 — MacOS X 10.15.4 — 8 GB RAM