A technical support community for Apple Logic Pro users.

 
nami
Topic Author
Posts: 1
Joined: Mon Oct 07, 2019 3:50 pm

Midi bluetooth not working right

Tue Jun 23, 2020 7:42 pm

Mac: Macbook Pro 2018
OS: 10.15.5
Logic Pro X: 10.5.1
Device: Korg Nanokey Studio Midi Keyboard

Hello, When connecting via bluetooth midi in the Bluetooth config area, the device (keyboard) gets detected and within seconds disconnects itself and grays out. I've turned the device on and off and I'm still getting the same results. Also, when the device is connected for the brief seconds Logic Pro does show a pop up notification that it reads it. Is this a Mac OS issue?? Requesting assistants.
Attachments
Screen Shot 2020-06-23 at 10.34.37 PM.png
Screen Shot 2020-06-23 at 10.34.37 PM.png (216.75 KiB) Viewed 207 times
Screen Shot 2020-06-23 at 10.34.56 PM.png
Screen Shot 2020-06-23 at 10.34.56 PM.png (265.86 KiB) Viewed 207 times
Screen Shot 2020-06-23 at 10.35.16 PM.png
Screen Shot 2020-06-23 at 10.35.16 PM.png (265.8 KiB) Viewed 207 times
Screen Shot 2020-06-23 at 10.35.36 PM.png
Screen Shot 2020-06-23 at 10.35.36 PM.png (267.8 KiB) Viewed 207 times
 
User avatar
Atlas007
Posts: 8770
Joined: Mon Dec 14, 2009 11:58 pm
Location: Montreal

Re: Midi bluetooth not working right

Fri Jul 03, 2020 11:30 pm

On your last picture, it looks like that your nanoKey Studio is actually connected...
LogicX 10.5.1 ( & 9.1.8),MainStage3.4.4
MBPro 17", Core2Duo, 8G, OSX 10.12.6
MacPro, Xeon 6Cores, 64GB, OSX 10.15.5
ULN8, MOTU MIDI TP-AV, C4, Eucon McControl, KorgNano, Novation SLMkII
AAS, NI, Celemony, Spectrasonics, Korg, MIDIQuest, etc...
PC, iPad3(V-Control & LogicRemote), AtariST(Notator SL), Several vintage gear