Jump to content

Multiple problems with Logic Pro 9


dmusicr

Recommended Posts

Hi all,

 

I am using the latest version of Logic Pro 9 (9.1.8.) and the latest version of Mac OS X (10.11.3.), but recently I have been having multiple problems with Logic Pro:

 

Quits unexpectedly when editing, file name has '(crashed)' added to it when I reopen the file.

Quits unexpectedly when bouncing a track to MP3

Numerous MIDI loops are either missing, do not exist or cannot be found

The volumes of the tracks keep changing at random

The waveform displays for each track become distorted, only resolved by quitting logic and restarting

 

I was wondering if any other users of Logic Pro 9 are having any of these problems, and if so, whether you know of any solutions to them.

 

I appreciate there is the newer Logic Pro X available, but surely 9 should still work fine, right? I never had any of these problems (apart from the missing loops) up until a few months ago.

 

Any help would be much appreciated.

 

Thanks

Link to comment
Share on other sites

HI and welcome to Logic Pro Help.

 

We need to know more about your system.

Click this link to your signature and add your system information:

• Logic version and sub-version (e.g. Logic Pro X 10.2.2)

• OS X version and sub-version (e.g. OS X El Capitan 10.11.4)

• Computer (e.g. MacBook Pro, Mac Pro, iMac)

• Processor (e.g. 2.2 GHz Intel i7)

• Memory (e.g. 8GB)

• Audio interface manufacturer and model (e.g. RME Babyface Pro)

 

(most of that information can be found by choosing Logic Pro X > About Logic Pro X, and  > About This Mac)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...