Jump to content

retrosynth shape modulation not working


teleman1

Recommended Posts

I am using logic 10.2.4 and on 10.11.6.  When using retro synth (factory default setting-analog))the shape modulation dial is not working correctly it seems.  When dialing to the negative settings (left) it should give me a modulation that sounds somewhat like a vibrato.  Nothing happens however.  Anyone know if this is a bug?  I have found it works on my laptop but not on my desktop. I also found I originally had trouble with the vibrato dial but that seems to be working now.
Link to comment
Share on other sites

Okay so another issue.....envelope in filter section is not opening or closing at either end of dial.  Filter doesn't close in the positive range and doesn't open in the negative...any suggestions for this?  Seems to be the same on both laptop and desktop.  Also doesn't matter whether I use my keyboard or virtual keyboard within logic.  Thanks for your help...just trying to work through.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...