Jump to content

regions shifting when dragging together


ojan327

Recommended Posts

First time I've experienced this and quite frustrating... How come, in a particular project, when I move a few audio regions which I've pieced together, they are shifting/separating slightly and moving out of time?

 

I should be able to drag them together and they should stay tightly together as always.

 

Could anyone chime in on why this is happening?

 

Thanks!

Link to comment
Share on other sites

Sorry for the late response. Same behavior with 10.4.1. But I figured it out... it has to do with the new tempo related features in 10.4.

 

It has recorded in blue the tempo changes from the imported audio file, causing the regions to shift according to the tempo changes when moving a group of them. I didn't intentionally record those tempo changes.

 

In any case, those tempo changes don't matter here. So I just erased that automation data and problem solved :)

 

Thanks!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...