Jump to content

Yellow ‘S’ letter in Logic’s solo button


OFS
Go to solution Solved by Eric Cardenas,

Recommended Posts

Hi everyone.

 

I’m experiencing a weird behavior in Logic’s solo buttons on some tracks in a session.

 

I have a VCA assigned to a number of tracks, and until now, I could either solo or mute all the tracks assigned to this VCA, that’s the normal behaviour. However, when soloing this VCA some tracks assigned to a different VCA (which is not soloed) still play, and their ‘S’ letter in the solo button is yellow with a grey background), instead of white as most other tracks. What happens is that the tracks that have a yellow ‘S’ button still play although their VCA is not soloed. Does anyone know what is going on?

 

I hope I explained this clearly...

 

Thanks!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...
On 3/31/2018 at 1:55 PM, Eric Cardenas said:

The Yellow S means that it is soled due to routing.

Hi there, I'm hoping someone can elaborate on this? I'm having the same issue where a bunch of tracks routed to a reverb bus have this Yellow S. Nothing is stacked or grouped.  How can I turn this off so they don't stay soloed when I try to solo another track?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...