Jump to content

Smart control


homolama

Recommended Posts

HI there guys/girls i have a strange problem with assigning smart controls to my external midi controller Oxygen 25 in Logic pro X all is working fine when i assign particular knob and all is working as suppose to work i do save a project close Logic pro X and after reloading /reopen Logic pro x my knob assignment from Oxygen is miss-match, internally in logic they are assign as they where but external assignment is all wrong knob for volume control lets say lfo in virtual instrument and so on . the problem seems to be between Oxygen and Logic as i mention internal assignment is the same as i program it to be. Any ideas what can this be. Thanks very much.

 

 

sorry to mix and match but one more question i have is there any good tutorial for the environment in Logic pro X and how to work with it something advance.

thanks to all on this forums for hard work

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...