Jump to content

VEP6 not working at all in Logic Pro X 10.4.1


simon5413

Recommended Posts

I have a clean, fresh install of High Sierra here, 10.13.5, clean install of Logic Pro X (10.4.1) and a clean install VEP6 and logic does not see the au's of VE Pro at all. It only see's Vienna instruments Pro. Anyone else have this issue? my vienna keys are licensed properly..
Link to comment
Share on other sites

After several restarts and several clearings of AU cache, they were suddenly discovered and recognized. Of course it was at that point that I finally heard back from VSL support, where they interestingly (and frustratingly) said there was an additional "layer" [called: High Sierra Compatibility Layer] that needed to be run to accommodate High Sierra compatibility that is not available through their installer downloads (i.e. only from vsl support staff via email) or mentioned anywhere on their site. I didn't actually run it, and I'm a bit apprehensive to do so now that I got the damn thing working with out it... but... there ya go.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...