Jump to content

Splitting region created a dead spot, can't fill it


ledbelly73
 Share

Recommended Posts

Hello, first time asking for help on a forum. I'm running Logic 10.5 on a MacBook pro, 2016. Thanks in advance for any help or advice!

 

I had a MIDI piano recording in a single region. I split the region and option-dragged the resulting left side region elsewhere, leaving the original in place (see the screenshot below). I must have clicked "clip notes" when I did this, because now there's a gap in the sound, even though the MIDI notes extend beyond the left region. I tried resizing the region, no luck; I only get the Loop indicator, not the Resize indicator. I also tried joining the two regions, but this resulted in lots of notes disappearing. Merging the two regions led to the same result. Is there something I'm doing wrong? Many thanks for your help!

Steve

654589380_Image7-9-20at5_49PM.jpeg.46e84dee854f3e7778af58eba5fcb081.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...