Jump to content

Connection Problems - Not receiving inputs from ES6


Jboats Brother
 Share

Recommended Posts

Hi

 

Hope someone can help...

 

I've purchased both the Expert Sleepers ES8 & ES6, but I'm having problems receiving the inputs from the ES6 in Logic Pro X. The ADAT cable is connected to the ES6 and to the ADAT input of the ES8. The Input Expansion is connected between both as directed in the manual.

 

I've had the ES8 for a few months and works fine + when the ES6 is connected, I can still receive all 4 inputs from the ES8 in Logic.

 

Attached is a screenshot of the available inputs. In the pic you'll see the 4 inputs for the ES8 receiving signal, but nothing from the other channels. I've also attached a shot of the 'Audio MIDI Setup'

 

Would be grateful if someone could shed some light on the situation.

 

Cheers,

1406553748_Screenshot2020-07-22at16_00_07.thumb.png.441c35c4ba7eee134295301d793b6978.png

265214261_Screenshot2020-07-22at16_03_09.thumb.png.fdc7517b6454b7ec6c555c77af414c5c.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...