Jump to content

Automation Qualm


gp71
 Share

Recommended Posts

When I hit A and enter automation mode, only one layer of automation reappears despite some of my tracks having five layers. This is particularly annoying after weeks of mixing and I am forced to leave automation mode briefly for some flexing or somesuch only to return and find I have to open them all up again. Is there a way around this please? 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
3 minutes ago, AdamHope said:

Hey, just to understand the issue is it when you have multiple automation lanes open under the track hit A to go out of automation mode then press A again the automation lanes needs to opened with the little down arrow?

Yes. Logic only opens up one lane even though there were many before existing A mode. It is frustrating and time-wasting. 

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, AdamHope said:

I don't think there is way for the automation lanes maintain their open state.  An alternative workflow could be to use CMD Y to quickly toggle between different automation on the main track.

Yes. I have sent numerous requests to Logic over the last few years for this and a slick way of adjusting audio gain the way PT do it. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...