Jump to content

Missing sound library


kuharido
 Share

Go to solution Solved by des99,

Recommended Posts

  • Solution

You probably have an audio track selected, so you're only seeing items which apply to the selected track (the browser is context-sensitive).

Try selecting a software instrument track, and observing what you see in the browser.

This behaviour is normal and correct. 👍

lpx.thumb.gif.b51ddda476d842149856f28390d31f4c.gif

Edited by des99
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, des99 said:

You probably have an audio track selected, so you're only seeing items which apply to the selected track (the browser is context-sensitive).

Try selecting a software instrument track, and observing what you see in the browser.

This behaviour is normal and correct. 👍

lpx.thumb.gif.b51ddda476d842149856f28390d31f4c.gif

YES! Thank you sir, appreciate the confirmation and the screen capture too very helpful 🙂

Logic is a great software but not possible to learn fully without the help of such an awesome community

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...