Jump to content

Logic 7.2 Audio Out of Sync


nickboyroy

Recommended Posts

I have a problem with logic 7.2 pro,

 

whenever i record audio it places it in the track ahead of where it should be and i can't seem to suss out why? its making all my audio out sync with my midi elements it's driving me nuts!!

 

I've tried adjusting the Recording delay in audio driver preferences, this does seem to affect where it is placed but it is completely random. and when you think you've got it sussed at the right delay setting, next time you use it it has the previous delay on it and is out of sync again.

 

I've changed the frame rate this has done nothing i'm out of ideas, please help i spent a fortune on this a year back and it's never worked properly.

 

I have an Imac 2.1ghz 1GB ram.

 

Any help would be greatly appreciated

Link to comment
Share on other sites

Sorry i should add i've turned software monitoring off and this doesn't help,

 

I've also heard that i should turn off the delay compensation but i can't figure out how to do this.

 

And i should also add my souncard is a edirol UA - 25

Link to comment
Share on other sites

Go to Logic Preferences under General you will find Plugin Compensation and set it to Off. Also make sure you don't have latency producing plugins running like Adaptive Limiter, Linear Phase Eq or similar 3rd party plugins that have a lookahead feature when you record.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...