Jump to content

xio synth


tukka.1979

Recommended Posts

hello i need some help i got a xio synth and i am useing it with logic 8 and am useing the built in interface on it but when i want to use the sounds that are in the synth i can play them and record them but i when i turn it down it dont work all that is happing is that can play and hear the sounds but there not in logic i think its just a case of routing the sounds? i have spent loads of time trying to get this to work but not havin much luck any help would be fab many thanks sean
Link to comment
Share on other sites

You are using built in interface of what? Your Mac? Do you have a sound card? How did you connect the XIO synth? Only via USB? Did you add it in the Audio Midi Setup? Does it need any drivers?

 

 

the built in one that is in the synth yes my mac its 6 months old and i have used the usb to link it to the mac done the drivers .even know its not ment to need them only of latency isues not sure how to add it in audio setup i phoned novation and thay wernt any help at all

Link to comment
Share on other sites

the built in one that is in the synth yes my mac its 6 months old and i have used the usb to link it to the mac done the drivers .even know its not ment to need them only of latency isues not sure how to add it in audio setup i phoned novation and thay wernt any help at all.

i have core 2 d

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...