Jump to content

Master Audio MIDI Setup.


Eric Cardenas
 Share

Recommended Posts

Hi

 

I am having a problem with logic remembering my controller assignments.

 

Well the control assignments are remembered. But they just dont work when i reboot the computer. Im using a Korg Nanokontrol.

 

I didnt really understand this thread fully. But will this fix that problem? Do i need to reset my audio midi setup so that My NanoKontrol is always in the same place on the usb bus??Sorry, im not fully understanding this thread and how to implement this solution into my workflow.

 

Cheers

 

Jack

 

Hi Jack!

 

Please add your Logic version and system info to your signature: Forum Rules - please READ THIS before posting (#5)

 

Did you try to make a new Configuration inside of Audio MIDI Setup?

Mac mini 2.6 GHz 16GB RAM ArecaRAID | MacBook Pro 2.3 GHz 16GB RAM | Os 10.14.5
Logic Pro 10.4.5 | RME Fireface UFX | Adam A7 + Sub8 | Spectrasonics | Softube

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
This was very helpful, thanks! I have an eie pro interface that says that on the audio midi setup, but in logic it just says port no name but it is my interface. Will this fix the no name issue?

Logic Pro 9.1.8

• OSX Mountain Lion•

Late 2012 Macbook pro with 16g of ddr3 ram

• Akai Professional 16-bit Electromusic Interface

Access Virus Classic B synthesizer, Alesis Micron, Korg Microkorg, Alesis 49-key usb Midi Keyboard.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...