Jump to content

Weird 'split-second volume fluctuation' problem [SOLVED]


SuperFrank

Recommended Posts

http://i.imgur.com/qGZrJRL.png

 

Hi guys, I have a problem in that my Synth Strings (shown above) shoot up in volume for a split second at the start of each sequence. I have no idea why but have noticed that at the point of volume change there is a dark green narrow panel shown, in dark green right on the first note. Could any of you guys shed any light on this and advise how to fix?

 

I suspect I'v inadvertently caused this but as I'm fairly new to Logic have no idea why.

 

Thanks in advance,

 

SuperFrank.

Link to comment
Share on other sites

but have noticed that at the point of volume change there is a dark green narrow panel shown, in dark green right on the first note.

 

That bar represents a MIDI CC has been recorded in the region. Since your getting volume jumps, it's MIDI CC 7...probably coming from your MIDI controller. You can open the event list and get rid of it from there.

 

J.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...