Jump to content

Pitch bend automation not snapping to absolute values.


nidlarn

Recommended Posts

This is driving me crazy, and has been for a long time.

 

Whenever I'm trying to make a pitch bend in the Piano roll, the values of the nodes doesn't seem to snap properly (pitch wise).

 

As you see in the picture, it says 0, but the automation is clearly not in a straight line.

 

Sk_rmavbild_2014_02_18_kl_00_52_04.thumb.png.d70ec0631d8aa97bd2b45ffda8c04999.png

 

How do I fix this? :(

Link to comment
Share on other sites

Not sure what you mean by file?

 

I'm having a new problem.

Sometimes, completely random, I'm not able to use the "curve automation"-tool on the pitch bend automations.

Nothing happens when i move the cursor.

 

I exported a MIDI file, hope that helps.

 

http://speedy.sh/4reZf/midi-problem.mid

 

The weird midi-snapping is in the second part of the file.

I'm not able to use the curve tool anywhere in this :(

 

Best

Niklas

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...