Jump to content

Logic Pro X not receiving sound from interface?


Aloversmaskband

Recommended Posts

I'm using a Tascam US-1800 interface. This is a USB 2.0 I/O device. I have the most up-to-date driver for the Tascam curtsy of the official Tascam website.

The Mac and the Tascam can talk to each other, but Logic pro X does not receive any of the signals coming to it. The Tascam will push my guitar signal through headphones, and through the Monitor Out. The Tascam will also push sound FROM the MacBook out to headphones and to the Monitor Out.

 

When I'm in the 'Sounds' section in my Mac toolbar, I can see that the MacBook is receiving from the Tascam sound, as the blue visual representation is activated when I play my guitar. The guitar is directly connected to the interface through a 'Guitar' 1/4'' jack and the interface is connected via USB to the computer.

 

How and what do I need to assign/change/configure in order to record to Logic Pro X through the Tascam US-1800 interface?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...